Pengalaman Bersalin 9 kali di Hospital Islam Az -Zahrah

Pengalaman Bersalin 9 kali di Hospital Islam Az -Zahrah

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-4f28hf’]

[av_image src=’https://azzahrah.my/v2/wp-content/uploads/2020/04/9-kali-bersalin-web.png’ attachment=’3252′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-k9kyrwzf’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[/av_one_full][av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-2a1dyb’][/av_one_full]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k9kyti90′ admin_preview_bg=”]

9 anak 9 kali bersalin di Hospital Islam Az Zahrah

Kami bersyukur sepanjang 22 tahun Hospital Islam Az-Zahrah (HIAZ) berkhidmat, kami berpeluang bertemu dengan ramai pelanggan setia HIAZ yang sentiasa menyokong kami tanpa jemu. Kami sempat menemubual Puan Masyulianti yang selamat melahirkan anak kesembilan beliau di HIAZ baru-baru ini. Dan ya, ini juga merupakan pengalaman ke-9 beliau bersalin di HIAZ.

Review bersalin dari Puan Masyulianti

Semenjak dari kelahiran anak pertama pada 2001, Puan Masyulianti dan suami memilih untuk bersalin di HIAZ yang selesa dan islamik. Memilih untuk bersalin dengan Dr Fazlina Hanum, Pakar Perbidanan HIAZ, beliau memuji Dr Fazlina yang lemah lembut dan membacakan doa kepada beliau semasa sedang menghadapi sakit bersalin. Walaupun risau untuk menghadapi kelahiran semasa musim wabak COVID-19 pada awalnya, suami dan Puan Masyulianti yakin untuk bersalin di HIAZ.

Semoga Puan Masyulianti dan putera comel beliau sentiasa sihat hendaknya. Terima kasih kerana memilih HIAZ dan memberikan review dan berkongsi pengalaman bersalin ini.

Bersalin semasa Perintah Kawalan Pergerakan

Sepanjang Perintah Kawalan Pergerakan dan musim COVID-19, HIAZ berusaha supaya keselamatan dan keselesaan pesakit terjamin .

Antara langkah penjagaan yang dilakukan di sini ialah:

1.Bapa boleh meneman di bilik bersalin dengan syarat melepasi saringan di pintu masuk seperti tiada kontak rapat dengan pesakit COVID-19 dan tiada simptom influenza-like-illness seperti demam, batuk selsema dan lain-lain.
2. Bilik bersalin dan dewan bedah disanitasi lebih kerap untuk pengawalan penyakit berjangkit.
3. Untuk wad, hanya pesakit dan seorang peneman sahaja yang dibenarkan untuk bermalam. Pelawat dibenarkan untuk urusan penting sahaja.

*****************
Ingin tahu mengenai perkhidmatan bersalin HIAZ ? Hantar pesanan whatsapp kepada https://infohiaz.wasap.my/
Operasi : 8 pagi – 5 petang)

Download info bersalin terkini di  Info Bersalin 2020

Sekiranya anda sedang menunggu hari untuk bersalin, jangan lepaskan peluang diskaun sehingga 30% dari KADAR BILIK biasa. Tawaran sah hingga 31 Mei 2020.

[/av_textblock]